Kolorlokál beszélgetések

Már ötvennél is több egyórás beszélgetést tettünk fel a Mixcloudra a Kolorlokálból.

2013-ban csatlakoztam a Tilos Rádió Kolorlokál című műsorához. Szerdán reggel hallható 7 és 10 között a műsor az FM 90,3-on, vagy online. Elég gyakran hívunk a harmadik órára vendéget a műsorba. A hosszú, egyórás időbe elég sok belefér. Az elején gyorsan elrugaszkodjunk a rádiós interjúk sablonjaitól és beszélgetünk. Ha jól sikerül a műsor alatt mindig aktív chatfal is egészen elhalkul, csak néha villant egy-egy troll, hogy “haverpornó”. A többiek inkább beszállnak, és az óra végére az ő haverjuk is lesz a vendég. Az összes ilyen beszélgetés kikereshető a tilos.hu műsorarchívumából. A legtöbbet pedig kivágom és egyben felteszem a Mixcloudra. Már több mint 50 beszélgetés van fent.

Hallgassátok!

kolorlokál

Szántó T. Gábor / Iványi-Bitter Brigitta / Menyhárt Jenő / Szamosi Zsófi / Mécs Mónika / Enyedi Ildikó / Vranik Roland / Szegő János / Török András / Fabricius Gábor / Tófalvy Tamás / Roskó Gábor és Horváth Judit / Szűcs Péter / Frazon Zsófi és Toronyi Zsuzsa / Simonovics Ildikó / Sárközy Bence / Édes Balázs / Enyedi Éva / Fabényi Júlia és Készman József / Gerhes Gábor és Esterházy Marcell / Pataki Ági / Örkény Antal / Szabó Simon / Szabó Benedek / Jánossy Lajos / Jókuti András / Hörcher Gábor / Ivacs Gabriella / Dragomán György / Térey János / Röhrig Géza / Péterfy Gergely / Bircsák Eszter és Sterk Barbara / Szemerey Samu / Tóth Csaba / Földes András / Nyáry Krisztián / Csepeli György / Fülöp József / Najmányi László / Kutas Gábor /Helene Bienvenue / Vági Zoltán / Nizák Péter / Horváth Kristóf Szinész Bob / Vajna Tamás / Lábass Endre / Somlai-Fischer Szabolcs / Gőz László / Csepeli Eszter / Geréby Zsófi / Spat Eszter / Pajor Tamás / Mundruczó Kornél / Brúking és Flo

 

Digitális könyvtár

Eltöltöttem pár évet egy digitális könyvtárban. Nem tudnám megmondani, hogy mi a digitális könyvtár. Hol ilyen, hol olyan. Mindenki a saját problémájának a megoldását, finanszírozását látta a digitális jelző megjelenésében. Amit a régi könyvtárban nem sikerült – például kritikai kiadásokat helyezni a kereskedelmi forgalomba kerülő könyvek helyett -, azt majd itt talán sikerül.

(tovább)

kansas library

“Digitális könyvtár” bővebben